Web
Analytics

Terms and conditions

Prezentul magazin virtual www.atlantaind.ro cuprinde orice fel de informatii ( texte, poze, baze de date, produse, preturi, logouri,  reclame), care constituie continutul magazinului virtual www.atlantaind.ro, proprietatea companiei ATLANTA INDUSTRIAL. Orice preluare a continutului (integrala sau partiala) in alte scopuri decat in interes personal este sanctionata de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala.


Informatiile oferite in cadrul prezentului site sunt in limba romana, fara a exclude prezentarea acestora si in alte limbi. Contractul  de vanzare se incheie in limba romana.


Accesarea si/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastră constituie ACCEPTAREA prezentelor condiţii şi vă obligă la respectarea acestora.


Orice informatie privitoare la contractul incheiat intre dvs. si ATLANTA INDUSTRIAL se va stoca pentru un timp determinat de catre ATLANTA INDUSTRIAL limitat si va fi disponibila pentru terti doar la solicitarea organelor judiciare.


Pentru orice eroare survenita in transmiterea de catre dvs. a datelor necesare prelucrarii comenzii plasate, aveti la dispozitie adresa de email suportclienti@atlantaind.ro.


Ulterior prelucrarii comenzii de catre ATLANTA INDUSTRIAL, nu ne asumam raspunderea decurgand din transmiterea de catre dvs. a datelor eronate.


Cu privire la codurile de conduita relevante,  conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, Legea 363/2007  privind combaterea practicior incorecte va rugam sa consultati legislatia specifica afisata pe site-ul ANPC, sectiunea "Acte normative".


Prevederile prezentului contract la distanta se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturilor consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.Definitii ale prezentului document:


SC ATLANTA INDUSTRIAL SRL accepta incheierea contractelor la distanta prin mijloace electronice si se obliga astfel sa repecte legislatia aplicabila incheierii, validitatii si efectelor juridice ale acestor contracte.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:


UTILIZATOR: orice persoana care viziteaza si/sau interactioneaza cu site-ul ATLANTA INDUSTRIAL;


VANZATOR: S.C. ATLANTA INDUSTRIAL S.R.L. cu sediul in municipiul Sibiu, str. Europa Unita, nr. 11, judetul Sibiu, tara România,  nr. telefon: 0749/561.319, denumita in continuare ATLANTA INDUSTRIAL.


CUMPARATOR: Orice persoana fizica sau persoana juridica care plaseaza o comanda in magazinul virtual www.atlantaind.ro si care a acceptat termenii si conditiile prezentului contract la distanta.


MAGAZINUL VIRTUAL: pagini web apartinand  ATLANTA INDUSTRIAL  care se afla la adresa www.atlantaind.ro, prin intermediul caruia cumparatorul are acces la informatii privind produsele oferite spre vanzare de catre ATALNTA INDUSTRIAL.


In magazinul virtual ATLANTA INDUSTRIAL sunt puse la dispozitia cumparatorilor spre vanzare produse din magazinele fizice ATLANTA INDUSTRIAL aferente orasului selectat de catre vizitator. In functie de disponibilitate, produsele pot avea mai multe statusuri.  


Paginile web includ informatii sub forma de text, imagini, preturi, softuri, baze de date, logo-uri, promotii, oferte, animatii, filme, etc ce compun site-ul ATALNTA INDUSTRIAL.


BUNURI: produse puse la dispozitia cumparatorului spre vanzare de catre vanzator prin intermediul magazinului virtual ATLANTA INDUSTRIAL.


COMANDA ONLINE: comunicare virtuala dintre vanzator si cumparator prin care cumparatorul intentioneaza sa achizitioneze bunuri de la vanzator, pe care acesta din urma este de acord sa le livreze iar cumparatorul este de acord sa le plateasca. Pentru produsele care nu se afla in stocul curent de marfa si care au statusul "disponibil la comanda"vanzatorul le poate comanda la furnizor, dar timpul de livrare pentru astfel de comenzi depaseste termenul normal de livrare de 24 h – 5 zile;


COMANDA CONFIRMATA: comanda efectuata online prin intermediul magazinului virtual www.atlantaind.ro de catre un cumparator ale carui date de identificare si detalii cu privire la comanda sa au fost validate telefonic ca urmare a contactului dintre acesta si operatorul serviciului suport clienti ATLANTA INDUSTRIAL.


CLIENT NOU: Client care intentioneaza sa achizitioneze produse din magazinul virtual ATLANTA INDUSTRIAL pentru prima data si care necesita o validare telefonica a datelor de identificare din partea acestuia efectuata de catre operatorul serviciului suport clienti desemnat de catre ATLANTA INDUSTRIAL .   Orarul de functionare: 


Comenzile pot fi plasate online oricand, dar perioada de procesare a acestora se desfasoara zilnic in intervalul 8-17. 


Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.


Daca clientul este nou, vanzatorul isi asuma acceptarea comenzii din partea cumparatorului in momentul in care exista o confirmare telefonica sau prin email. 


Odata lansata comanda online cumparatorul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonic sau electronic) precum si cu modul de operare al vanzatorului. 


Orice comanda confirmata implica vanzatorul si consumatorul persoana fizica intr-un contract la distanţă.


Contractul de furnizare de produse sau servicii încheiat între ATALNTA INDUSTRIAL, in calitate de vanzator şi un consumator - cumparator, în cadrul prezentului sistem de vânzare organizat de către ATALNTA INDUSTRIAL, utilizand în mod exclusiv, înainte şi la încheierea acestui contract, tehnica de comunicaţie la distanţă cuprinsa in magazinul virtual;


Momentul încheierii contractului la distanţă cu persoana fizica, respectiv, al incheierii contractului de vanzare cu persoana juridica, îl constituie momentul primirii mesajului de confirmare de către consumator, referitor la comanda sa.Obligatii ale vanzatorului:


Vanzatorul pune la dispozitia cumparatorului, in mod gratuit, informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale pentru a atinge finalitatea mentionata in comanda online.

Continutul publicat in magazinul virtual ATALNTA INDUSTRIAL, are caracter orientativ si sunt  informatii despre produsele comercializate de acesta cat si alte date considerate de ATALNTA INDUSTRIAL ca fiind de interes pentru CUMPARATORI.


ATALNTA INDUSTRIAL este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra magazinului virtual, respectiv asupra marcilor, designului, functionalitatilor site-ului, imagini si specificatii tehnice.

 

Caracteristicile produselor si documentatie tehnica aferenta acestora, prezentate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori iar ATALNTA INDUSTRIAL ofera suportul tehnic pentru afisarea lor.


Vanzatorul intreprinde demersuri in mod constant pentru a prezenta informatii cat mai corecte si relevante pentru produsele oferite spre vanzare. Daca preturile sau alte informatii despre produs au fost afisate gresit ne alocam dreptul a nu onora comanda si de a anunta clientul in legatura cu eroarea intervenita daca livrarea nu s-a efectuat. 


Imaginile produselor sunt afisate in magazinul virtual cu titlul de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.


La solicitarea si cu acordul consumatorului,  ATALNTA INDUSTRIA poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate şi la un preţ echivalente cu cele solicitate in prima comanda. Comanda initiala se considera anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce inlocuiesc produsul initial.


Preturile produselor sunt actualizate zilnic. Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.Promotiile sunt valabile:


 a) pentru perioade limitate de timp specificate pe pagina de prezentare a produselor din magazinul virtual;


 b) in limitele stocurilor disponibile;Produsele, preturile si informatiile cu privire  la disponibilitatea de stoc afisate intr-unul din magazinele virtuale ATALNTA INDUSTRIAL aferent unui  oras, pot fi diferite.


Preturile produselor din magazinele fizice ATALNTA INDUSTRIAL pot fi diferite fata de cele din magazinul online ATLANTA INDUSTRIAL. 
 


ATALNTA INDUSTRIAL nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de informatiile publicate in magazinul virtual din erori ce nu-i apartin.


ATALNTA INDUSTRIAL isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie din magazinul virtual fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.


Comunicarea cu magazinul virtual ATALNTA INDUSTRIAL se face in momentul interactiunii, prin publicarea opiniilor cu privire la produsele si serviciile ATALNTA INDUSTRIAL, prin intermediul formularului de contact disponibil, prin intermediul adresei de email suportclienti@atlantaind.ro si/sau telefonic la 0749 / 561.319.


ATALNTA INDUSTRIAL isi rezerva dreptul de a contacta vizitatorul magazinului virtual pe email sau telefonic daca in urma interactiunii cu site-ul acesta completeaza datele de identificare si contact si solicita in mod expres orice tip de informatie disponibila.

 

 

Dreptul de proprietate intelectuala

 

Insemnele grafice, denumirile, marcile (cum sunt, de exemplu: numele site-ului si a companiei ATALNTA INDUSTRIAL) sunt proprietatea SC ATALNTA INDUSTRIAL SRL si nu pot fi preluate si/sau folosite fara acordul prealabil scris al  proprietarului.

 


Utilizatorul nu va copia, distribui, prelua, publica in scop comercial nicio informatie continuta de magazinul virtual ATALNTA INDUSTRIAL, fara acordul prealabil scris al titularului site-ului.

 


Orice modificare neautorizata a site-ului este interzisa.

 

 

Termeni si conditii de publicare a opiniilor referitoare la produse

 

 Acest ghid are rolul de face transparente obiectivele sectiunii si regulile de postare a opiniilor pe site-ul www.atlantaind.ro. Astfel, sectiunea OPINII a fost introdusa pentru a oferi clientilor sansa de a-si impartasi unii altora experienta lor cu produsele. Opiniile dumneavoastra sunt atent analizate si de angajatii ATALNTA INDUSTRIAL care le utilizeaza ca  ghid in alegerea produselor si gamei oferite clientilor.

 

 

Recomandari, sugestii si reguli pentru publicarea opiniilor pe site-ul ATALNTA INDUSTRIAL:

 

 
a) Opiniile se posteaza pe site in maxim 3 zile lucratoare de la data transmiterii acestora, daca sunt respectate recomandarile si sugestiile din aceasta sectiune;
 
b) Cand considerati ca o opinie incalca aceste recomandari va rugam sa ne semnalati acest aspect pe suportclienti@atalntaind.ro
 
c) Pe site vor fi publicate opiniile pertinente si sincere la adresa produselor;
 

d) In exprimarea opiniilor va rugam sa fiti cat mai specific (ce v-a placut, ce nu v-a placut cu privire la produsul respectiv, etc);
 
e) Puteti include in comentariu sugestii pentru ceilalti clienti, ca urmare a detinerii si folosirii produsului de catre dumneavoastra, lucru care sa-i ajute pe ceilalti clienti in a-si forma o opinie cu privire la produs;
 
g) Nu includeti in corpul comentariului datele dvs. de contact. Acestea se completeaza in campurile rezervate (ex: nume, prenume, email, telefon). Va rugam sa nu folositi date de contact false sau care nu va apartin;
 
h) Ne rezervam dreptul de a nu publica opinii care contin un limbaj injurios sau defaimator, critici la adresa altor clienti care au postat mesaje anterioare;
 

i) Ne rezervam dreptul de a nu publica pe site pareri sau intrebari cu privire la stoc si disponibilitate produs, pret, livrare si alte detalii. Pentru astfel de solicitari va rugam sa folositi formularul de contact
 
j) Ne rezervam dreptul de a nu publica mesaje care fac referire la produsele si ofertele altor companii, persoane de contact sau orice legatura catre acestea (adresa site web, adresa de email, date de contact, adresa fizica, etc);
 
k) Ne rezervam dreptul de a nu publica opinii ce induc in eroare in mod intentionat clientul, opinii rauvoitoare, false sau care sunt incomplete;

 

 

 

Publicitate si confidentialitate


Cumparatorul nu va face publice, unor terti, prin orice mijloace, nicio informatie cu caracter privat primita de la vanzator, sub sanctiunea obligarii acestuia la plata de daune interese.

 


Vanzatorul isi rezerva dreptul a folosi informatiile furnizate de catre cumparator in vederea realizarii contractului la distanta.  De asemenea cumparatorul nu va face publice niciunei terte parti nicio informatie cu privire la comanda fara acordul scris al Vanzatorului.

 


Vanzatorul isi rezerva dreptul, in baza acordului utilizatorului, de a stoca si folosi in interes propriu, in scopul realizarii activitatilor de marketing, orice informatie furnizata de catre cumparator prin intermediul site-ului www.atalntaind.ro. De asemenea el nu va furniza niciunei terte parti informatiile primite de la cumparator, cu exceptia partenerilor agreati, furnizori de servicii cu care exista un contract prin care se protejeaza aceste date primite de la cumparator.

 


Termeni remarketing

 

 

In paginile website-ului www.atalntaind.ro, prin folosirea unei etichete pentru remarketing (remarketing tag) si a codului de conversie primite de la Google AdWords sunt colectate cookie-uri. 

 

Un internet cookie este un fiser de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-urile permit site-ului posibilitatea de a furniza informatii personalizate utilizatorului.  

 

Cookie-urile asigura utilizatorului o experienta placuta de navigare si sustin eforturile ATLANTA INDUSTRIAL pentru a oferi anunturi publicitare relevante bazate pe preferintele utilizatorului.

 

Eticheta pentru remarketing Google colecteaza cookie-uri pentru a afisa anunturi in website-urile retelei Google Display si in Google Search. Atunci cand utilizatorii viziteaza o pagina a website-ului care contine un