Web
Analytics

Privacy policy

Colectarea datelor se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: aplicatia de gestiune a newsletterului prezenta in magazinul virtual, bifarea optiunii de abonare la newsletter din cosul de cumparaturi, salvarea in baza de date ca urmare a participarii utilizatorilor la diverse concursuri si loterii publicitare organizate de S.C. ATALNTA INDUSTRIAL  S.R.L sau diversele formulare de abonare disponibile in magazinul virtual.  


Datele ce vor fi salvate in baza de date ale S.C. ATALNTA INDUSTRIAL  S.R.L sunt: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon si adresa.


Optarea pentru abonarea la newsletterul S.C. ATALNTA INDUSTRIAL S.R.L implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania S.C. ATALNTA INDUSTRIAL S.R.L.


Scopurile prelucrarii acestor date sunt: informarea cu privire la comanda efectuata de cumparator in cadrul magazinului virtual S.C. ATALNTA INDUSTRIAL S.R.L, informarea despre produsele si promotiile S.C. ATALNTA INDUSTRIAL S.R.L sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de S.C. ATALNTA INDUSTRIAL  S.R.L, realizarea de rapoarte statistice.  


S.C. ATALNTA INDUSTRIAL  S.R.L se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia partenerilor de servicii de marketing si alte servicii, agreati de S.C. ATALNTA INDUSTRIAL  S.R.L cu care exista contracte in acest sens si care se obliga prin acestea sa protejeze aceste date.


S.C. ATALNTA INDUSTRIAL  S.R.L va informa periodic abonatii prin newsletter in legatura cu produsele si oferta promotionale. De asemenea prin newsletter S.C. ATALNTA INDUSTRIAL S.R.L poate trimite alte mesaje de informare, chestionare sau cupoane cadou.

 

Informatiile cu caracter personal pot fi divulgate catre Politie, Instante judecatoresti sau organe ale statului abilitate atunci cand exista o cerere expresa din partea acestora si legea o impune.


Utilizatorii se pot dezabona de la primirea newsletter-ului cand nu mai doresc prelucrarea datelor cu caracter personal astfel:


a) prin bifarea optiunii “Dezabonare” din cadrul contului personal;


b) prin trimiterea unui email catre  suportclienti@atlantaind.ro prin care solicita in mod expres dezabonarea.

 

In cazul in care utilizatorii doresc modificarea datelor cu caracter personal,  pot solicita acest lucru prin trimiterea unui email catre suportclienti@atlantaind.ro prin care furnizeaza datele modificate.